5 Temmuz 2010 Pazartesi

Yerleşim Vizesi Ve Çalışma Vizesi

Yerleşim Vizesi Ve Çalışma Vizesi
1- Yerleşim Vizesi
İngiltere Yerleşim vizesi Yerleşim Eş ve yaş sınırını aşmamış çocuk Vizesi, Aile Birleşim Vizesi, Ankara Antlaşması Eş Vizesi, Çalışma İzni Sahibi Eş ve Çocuk Vizesi, Avrupa Vatandaşları Eş Vizesi Nişanlı Vizesi, 65 Yaş Üstü Aile Üyeleri Vizesi, Evli Olmayan Çiftler İçin Yerleşim Vizesi olarak sınıflandırılabilir. Bu vize, en zor alınan vize türüdür. Bu yüzden çok daha fazla evrakla görüşmeye gitmeniz gerekebilir.
2- Çalışma Vizesi
İngiltere Çalışma Vizesi Bu vizenin birçok çeşidi vardır ama en çok uygulananları; Çalışma İzni Vizesi ve Ankara Antlaşması Vizesidir. Bu başvurular İngiltere’deki işvereniniz tarafından yapılır. İngiltere’den adınıza çıkarılan bu vize için şahsi başvuru yapamazsınız. İngiltere’de şirket kurmak isteyenler için Ankara Antlaşması Vizesi yoluyla başvuru yapmak gerekmektedir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ingiltere vize başvurusunda yapılması gerekenler için çok teşekkürler

Yorum Gönder

Görüşlerinizi Bizlerle Paylaştığınız İçin Teşekkürler.

kıbrıs'da ingiliz kosoloslugunda vizemi alıcaksınız okuyun

kıbrısda vize almak Tr den Vize almaktan oldukça daha kolay yabmanız gereken tek sey evraklarınızı olabildigince iyi hazırlamak bunun için gerekli bilgileri blogumuzda bulablirsiniz

İngiLtereye kolay yoldan vize alma

ingiltereye kolay yoldan vize almak istiyor iseniz blogumuzu takip edin aradıgınız her noktayı bulucaksınız vs.. daha detaylı bilgi almak isteyenler yorum yazabilir ve elimizden geldiginde cvplamaya çalışacagız TskkLer.
 

ingiltere vize almak başvuru gerekli evraklarİngiltere Vize Vize basvuru | Caspava | İngiltere Vizeİngiltere Vize Basvuru Vize.